Πούτιν: Δεν θα αφήσουμε τη Ρωσία να επηρεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες που επιδιώκουν την αναταραχή

Κόσμος

Στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας, ο Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε τις ανησυχίες του σχετικά με τις αντικοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ρωσία και επεσήμανε την ανάγκη να αναληφθούν μέτρα για την αντιμετώπισή τους.

Ο Πούτιν επισήμανε ότι υπάρχουν οντότητες που προωθούν δραστηριότητες που έχουν ως στόχο την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας και την υπονόμευση της εσωτερικής της συνοχής. Επίσης, τόνισε την ανάγκη για αποτελεσματική αντίδραση και προστασία απέναντι σε τέτοιες απειλές.

Ο Πρόεδρος εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να αντιμετωπίσει τους παράγοντες που επιδιώκουν να αποδυναμώσουν την Ρωσία και τόνισε ότι οι αρχές της χώρας πρέπει να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για να διαφυλάξουν την εθνική ασφάλεια και σταθερότητα.

Επιπλέον, ο Πούτιν υπογράμμισε ότι η Ρωσία πρέπει να είναι ετοιμη να αποτρέψει τις εχθρικές προκλήσεις και να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της. Οι εχθροί που επιχειρούν να προκαλέσουν απειλές και αποσταθεροποίηση δεν πρέπει να επιτρέπεται να επιτύχουν τους στόχους τους, και η Ρωσία πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.


free photo pexels